28. mar. 2013

Memory


Just Peaceful

38 kommentarer:

 1. Det er så utruleg vakkert. Eg blir nesten rørt..
  God påske vidare !
  Anne-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det Anne-Mari :)
   Ha en flott 2 påskedag :)

   Slett
 2. Passei para uma visitinha.
  Seu blog é lindo! As fotos maravilhosas... amei!!!!

  ¸.•°♡
  ♡ "Que este nosso pequeno mundo virtual, nesta Páscoa,
  seja cada vez mais humano!"

  ¸.•°♡
  ♡ Feliz Páscoa!!!

  SvarSlett
 3. så vakkert ! kjempe flott Irene,
  hilsen dirk

  SvarSlett
 4. For et fantastisk flott bilde, så stemningsfylt! :-)

  SvarSlett
 5. Fantastic picture. And the water is so clear. Wow! Well done. Greetings, Joke

  SvarSlett
 6. Veldig ofte får jeg veldig lyst å sitte inn i bildene dine og være en del av det!

  Fineste påsken videre til deg:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Jill. Her er det så vakkert. Du får ta deg en tur inn til Romsdal :)

   Slett
 7. "Memory" said Irene
  and suddenly a butterfly
  escaped from her beautiful eyes
  and the sun opened his arms
  to recognize her inner beauty.

  Yannis Politopoulos

  SvarSlett
 8. Dette bildet/motivet har jeg sett før! hos en annen bloggvenn, derfor ble det nok bare en trist og skuffende opplevelse for min del.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anne.
   Så dumt at du fikk en trist opplevelse! Jeg har lagt ut foto av dette motivet i 2011 fra en av mine turer i Romsdalen. Både på blogg, Facebook og andre fotosider.
   Jeg er IKKE skuffet over å se at din bloggvenn har tatt bilde av samme motiv året etterpå :(
   Jeg unner alle å se de denne vakre campingplassen på Åndalsnes. Ett nydelig motiv som jeg så gjerne deler med alle.
   Håper du ser selv hva som foregår. Ta gjerne kontakt på min e-post, Anne.

   Slett
  2. https://photorankr.com/fullsizeview.php?imageid=6851&v=n
   om det er dette du mener så kan det ikke kalles samme motiv.
   du har nok kopiert bevisst. uproft!

   Slett
  3. Det er jo såklart ikke samme bilde. Det har lagt på denne bloggen før jeg fornyet den. Det ble sammen med de andre bildene slettet, så legger ut nye minner fra 2011 turen. Kan umulig kopiere ett bilde som er lagt ut ett år etter jeg tok mine der.
   Linken du referer til er ett helt annet sted. Hengebjørken og robåten står ved siden av nasjonal turistveg.
   Ønsker gjerne dere navngir dere når dere holder på med slikt som dette!

   Slett
  4. Hei igjen. Jeg ser at bilde ikke er det samme, og jeg beklager Irene hvis du forsto meg sånn at jeg trodde du hadde `stjelt` det fra noen andre. Motivet er det samme, DET ser jeg! og hvem som har kopiert hvem her kan jeg umulig ta stilling til, og noe jeg langt fra ønsker å blande meg oppi.

   Mange anonyme kommenterer ble her med ett, IKKE bra! Liker heller ikke at folk skriver ting de ikke kan stå for med eget navn.

   Slett
 9. mener du Anne at dette bildet er stjålet fra en annen blogger,det er vel straffbart er det ikke ,åndsverksloven er vel veldig streng på dette feltet.

  SvarSlett
 10. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 11. Det er bare å se her og dømme selv det da. Her er linken:

  http://tonesfoto.blogspot.no/2012/08/the-secret.html

  SvarSlett
 12. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 13. Bildene er IKKE helt like - se nøyere etter. Det er kun "ideen" om landskapet som er likt, ingenting ellers er brukt.

  SvarSlett
 14. Hvorfor dere anonyme ikke skriver fullt navn syns jeg er merkelig,siden alle med innsikt skjønner hvem dere er..Blir nesten flau på deres vegne.Men er man ond så er man ond,noe man må leve med hele livet.
  Manipulerende mennesker er dere, som til syvende og sist blir husket som mobbere. MOBBINGEN må nå ta slutt!!!!!!!!!!! Nå har 16 mnd med kontinuerlig plaging av andre mennesker nådd sin grense, og alles øyne vil bli rettet mot dere.At dere nå drar inn andre bloggere her for å sverte Irene er dråpen.

  Kom heller ikke her med landskapsideer,copyright og åndsverkslover. Bildet ovenfor her er tatt på MITT HJEMSTED i 2011, JEG var tilstede, JEG var guide, bildet fra DETTE motivet er PUBLISERT på MIN fb i 2011.Bloggeren dere henviser til tok sitt bilde ett år etter med teksten "hide your sources", som var ett stikk til meg og Irene, men bloggeren har idag , av en eller annen grunn, endret sin tekst på bildet.Tilfeldig????At de figurene i 2012 kjørte 90mil for å ta bilde av ei hengebjørk er for meg uvesentlig, men jeg er jo litt stolt at de gadd ta turen pga av bildene jeg tar her på mitt hjemsted.

  Til dere som ukritisk støtter desse folkene...SKJERP DERE..her har folk blitt utsatt for psykisk mobbing i over ett år. De har drevet en manisk svertekampanje, med mål om å ødelegge andres liv og troverdighet, som dere henger dere på!!!! SKAM DERE. Dere burde gi Irene en unskyldning ,bry dere og sette dere inni det helvette hun har vært gjennom,før dere dømmer, ihvertfall om rettferdighet er viktig for dere???. Kontakt gjerne meg også,siden det var jeg som tok med Irene i mitt nærmiljø og viste henne noen av mine favorittsteder der jeg bor.
  Mvh
  Kyrre Alnes

  SvarSlett
  Svar
  1. All støtte til deg Kyrre. Jeg har også vært vitne til det "spillet" som her blir bedrevet.
   Mvh Cathrine

   Slett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

   Slett
  3. Du kan ikke bare skrive masse dritt på en blog,så legge det vekk.Du må stå for dine ord,eller trekke det tilbake. Dette har vært en enveis kommunikasjon kun fra dere,med evige anklager ,mistenkeliggjøring og påstander. Dere opererer på nett under mange navn,og skaden du gjorde sist med anomyne innlegg var at du ble uforsiktig og ble avslørt. Nå legger du ut samme søppel på Irenes blogg, du ønsket svar og her får du det!!

   Kan bekrefte at jeg har vært i kontakt med politiet ja,både i tlf og ved oppmøte, skal ikke røpe hvem de mente var skrudd. Heldigvis har det blitt fokus på farlige bloggere siste tiden,så du bør veie dine ord, jeg forholder meg kun til dokumentert fakta,mens dere er selektive i ordvalgene,kun for å skade og undergrave min og Irenes troverdighet!!

   Du må huske at dere har drevet psykisk terror både offentlig og privat i 16 mnd,noe du bekrefter her,men likevel spør du om JEG er gal??Har det streifet deg at noen utenfortstående kan ha interesse av hetsen!!!

   Jeg deler såklart alt med mine bestekompiser,alt fra motiver,vinkler, nye steder,hvor man finner de fineste motivene,det er det vennskap handler om.Skulle jeg hetset alle som har tatt bilder fra samme sted som meg hadde jeg nok blitt gal ja :) At dere mener venner ikke skal hjelpe,støtte eller dele får dere står for selv.

   Man kan ikke kopiere motiver,jeg har noen eposter her,med bilder ULOVLIG lastet ned fra min FB. Jeg har navn og epost til bildetyven, bildene er også videreformidlet til andre !!! DET er å stjele og kopiere!!

   Du skriver først en avhandling der alt handler om meg og Irene,hele ditt innlegg er linket til tones blogginnlegg siste år...så spør du hvorfor jeg tror alt handler om oss??Du besvarer det jo selv her Geir, så nå vet alle hvem dere har siktet til. At dere også sier dere kan se hvor folk har vært på nett ,tror jeg er ubehagelig for alle.

   Mitt første innlegg var jo ikke til deg,det var en faktaopplysning om bildet!!!!! Det var også ett opprop mot mobbing,og grunnløse anonyme innlegg, men at dere følte dere truffet forstår jeg godt. Dette er jo ting dere er godt kjent med. Du svarer jo med å bekrefte at dere hetser andre og at mennesker fortjener å bli plaget..du er bare ikke sann.At du klarer å vri dette alvoret til en morsomhet, er helt uforståelig!

   Dere er de eneste som kan stoppe dette,dere startet det,kun dere har holdt på med det. Så dette har ikke vært noen krig,dette har vært ett konstant bakholdsangrep!!

   Stå for det dere har gjort og be Irene om unnskylding for det dere har påført henne!!

   Kyrre

   Slett
  4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

   Slett
 15. Fint du bekrefter det jeg beskrev om mobbingen,men at du er så raus at du bekrefter manien her, må jeg ta av meg hatten for.

  Nå kan hele blogverden lese hva dere står for Sånn er dere mot andre,helt upålitelige,fullt av anklager og mistanker.Hvem i all verden skriver slikt om folk de kjenner i ett offentlig forum. Ingen vil jo noensinne stole på dere mer, her lefser dere ut masse private ting,som vitner om hvor farlige dere er.I tillegg er det løgner dere sprer.

  Tusen takk Geir. Håper innlegget ditt blir stående i evig tid :))) Så kan dere sammen lese det dere skriver...tenke på hvem som evt fremstår som gal/skrudd,eller paraniode og selvopptatte. Slik har dere nå holdt på i over ett år,og ingen vet ennå hva som er greia??
  NB.. du har vel fått med deg hvor strengt det er å spre rykter om folk på en blog..sanne eller ikke... sov på den i natt dere to. innlegget ditt er screenprintet
  Hilsen Kyrre

  SvarSlett
 16. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
  Svar
  1. Om jeg hadde besøkt Tone sin blogg, ville dere fortsatt ikke kunne NAVNGI meg. Da har dere ulovlig utstyr!
   Endelig er dere tatt i løgn. Jeg har vært på jobb!!
   Bor dere her inne på min blogg?
   Tror den Statcounteren er i ferd med å gjøre dere gal!!
   Du, Geir ,lovet å ikke plage meg mer, etter dine tidligere trusler. At du dukker opp her på min blogg,med påstander og beskyldninger om min aktivitet på nett, finner jeg forkastelig-!! Og det gjelder Tone også!

   Slett
 17. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
  Svar
  1. Får virkelig håpe at Tone ringte deg da jeg liksom angivelig var på hennes blogg. Eller sitter du å passer på bloggen til kjæresten din. Håper hun vet at DU styrer på hennes blogg! Det er heller ikke DU som kan avgjøre når JEG skal gi meg.
   Forstår heller ikke hva DU gjør her i det hele tatt. Jeg kjenner deg ikke engang! Dette er ikke noe Du har en del av!! Du er ferdig?Ferdig med hva? Hvorfor ber du meg gi meg på noe ikke JEG startet? Jeg har ikke engang forsvart meg på all dritten! Jeg har latt alt ligge. Skriv heller en beklagelse og innrømmelse til meg! Jeg føler meg overvåket på internett. Den kjappe responsen viser jo hvor aktiv dere er her inne.

   Slett
 18. Regner med du er inne og leser her Geir. Jeg har et lite spørsmål til deg - synes Tone det er greit at du skriver dette?

  SvarSlett
 19. He he herregud skal si folk har fritids problemer...Masse klem til deg Beste vennen min ever Irene<3 !!Jeg synes du er en flott dame, med masse personlighet og meninger som jeg respekterer 100 % og er kjempe stolt over. Utviklingen din, innenfor foto verden er og har vært unik. Jeg fryder meg over hvert eneste bilde du tar og viser...!Respekt for andre mennesker, har du og mer en det,men kun ovenfor, de som fortjener din respekt.Takk for at du er den du er Irene, masse Glad i deg <3

  Klem

  Torunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Torunn! Utrolig godt å få slike ord;)
   Glad i deg vennen!

   Slett